RSS blog posts RSS comments

photo-albums-online.com

Posted by: admin | Category: Uncategorized | Comments (0)

Jag har varit och hälsat på en kompis i helgen och det var väldigt trevligt för han bor väldigt flott minst sagt och det kanske inte är så konstigt för han jobbar på en advokatbyrå stockholm och är en eftertraktad och välbetald advokat. Det som imponerade mest på mig var badrummet för där fanns det en stor jacuzzi och även en bastu och det vore ju lite av en dröm att ha en egen bastu i badrummet måste jag ju säga. Det är ju lite pinsamt om man jämför med mitt lilla badrum där det knappt får plats med en toalett. Jag antar att det lönar sig att jobba hårt och skaffa sig en ordentlig utbildning men det är inget för mig för jag tycker verkligen inte om att gå i skolan och det har jag aldrig gjort så jag har inte mycket till utbildning så jag lär ju aldrig bli någon advokat direkt.


Leave a Reply

© 2009 photo-albums-online.com | 'Funny squares' Wordpress theme | created by Atillus design studio