RSS blog posts RSS comments

photo-albums-online.com

Posted by: admin | Category: Uncategorized | Comments (0)

Jag vet inte varför jag och min sambo alltid glömmer något på vår uteplats när vintern kommer det slår liksom aldrig fel och jag vet inte hur många utemöbler som har förstörts just för att vi inte har plockat in det i tid. Nu i år gjorde vi tabben som vanligt men den här gången var det inte möblerna som vi glömde utan i år blev det vårt fina solsegel som vi köpte förra året och var så fint därute i somras nu tyvärr så vet jag inte om vi kan ha den i år eftersom vi glömde den och med tanke på hur mycket det har snöat så anar jag att den inte kommer att vara så fin den här sommaren och jag är orolig för att vi kommer att få vara tvungna att slänga den och det känns sådär kan jag säga. Det är surt när man vet att det är vårt eget fel och något som vi borde ha tagit hand om innan den första snön kom.


Leave a Reply

© 2009 photo-albums-online.com | 'Funny squares' Wordpress theme | created by Atillus design studio