RSS blog posts RSS comments

photo-albums-online.com

Posted by: admin | Category: Uncategorized | Comments (0)

Var på en jätte trevlig middag hos ett par vänner till mig och min sambo vi har som tradition att vi träffas en gång i månaden antingen hemma hos oss eller hemma hos dem och jag gillar det upplägget för det blir inte så uppstyltat och stressigt som jag annars tycker att ofta blir när man ska ha en middag men det blir det inte med Kristin och Petter som de heter utan det är ingen stress och maten får ta den tid det tar. Igår fick vi oss en liten chock när Kristin börjat fundera på att göra en bröstförstoring för är det någon som jag aldrig kunnat tänka mig skulle vilja göra en så är det hon men hon verkade ganska säker på vad hon ville medans Petter var emot det och tyckte att det var ett väldigt onödigt ingrepp så det blev en middag där det blev många diskussioner om skönhet och skönhetsoperationer.


Leave a Reply

© 2009 photo-albums-online.com | 'Funny squares' Wordpress theme | created by Atillus design studio