RSS blog posts RSS comments

photo-albums-online.com

Posted by: admin | Category: Uncategorized | Comments (0)

Jag tycker att det är oerhört viktigt med det första intrycket och allra helst på mitt jobb där vi ta emot många kunder dagligen men jag tror att de flesta kunderna tänker som jag när de kommer till vår entré att det ser lite sjavigt ut och man redan där kanske undrar vart man har kommit. Jag har tagit upp detta på ett par möten och har gett förslag som till exempel att köpa ett par snygga logomattor och ställa ut någon snygg kruka med en blomma i men jag har inte fått något direkt gensvar på mina synpunkter och det är ju inte så att det skulle kosta en massa pengar utan det här är en liten utgift och som jag tror gör att våra kunder får ett bra och snyggt intryck av företaget och det är i dessa dagar mycket viktigt tycker jag. Vi får se om det händer något på den fronten men jag kan säga att jag inte har några större förhoppningar gällande det.


Leave a Reply

© 2009 photo-albums-online.com | 'Funny squares' Wordpress theme | created by Atillus design studio