RSS blog posts RSS comments

photo-albums-online.com

Posted by: admin | Category: Uncategorized | Comments (0)

Jag hoppas att det kommer att bli lite varmare snart för som det är nu så är det ju väldigt kallt och det är ju obehagligt att gå ut när det är så himla kallt ute och så ska det väl ändå inte behöva vara. Det är ju ett tag kvar tills det blir vår och sommar men det skulle vara trevligt om den värsta kylan försvann i alla fall så att man slipper lida när man går ut.

Men jag har ett litet trick som jag använder mig av för att stå ut med vintern och det är nämligen att åka till ett spa över helgen ibland för då får man nya krafter och det är väldigt trevligt att vistas i så trevliga miljöer och man får bada och koppla av så det känns som en liten minisemester faktiskt.

Sen funderar jag på att åka utomlands inom kort också så fort det börjar bli vår och det är ju inte så himla långt kvar ändå.


Leave a Reply

© 2009 photo-albums-online.com | 'Funny squares' Wordpress theme | created by Atillus design studio